Praktisch

Hoe kan ik je bereiken

Als je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen hebt, dan kan je me mailen op alexanderwitpas@hotmail.com . Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan kan je me bellen op het nummer 0486 56 47 68. Het adres van de praktijk in Antwerpen is Van Putlei 3, 2018 Antwerpen.

Wat kost het

Een sessie duurt vijftig minuten en kost 60 euro. Je betaalt het honorarium contant na elke sessie. Honoraria worden niet terugbetaald door het RIZIV. Sommige mutualiteiten hebben wel een eigen regeling waarbij een deel door hen wordt vergoed, maar die regeling verschilt van organisatie tot organisatie.

Hoe lang duurt het

Dat hangt af van de aard en de ernst van je problemen, de situatie waarin je zit en wat je wilt bereiken. Maar ook van de hulpbronnen waarover je beschikt, en van de inspanningen die je levert.

Ga je na een kennismakingsgesprek bij mij in begeleiding, dan bestaat een eerste fase uit drie gesprekken. In die drie gesprekken verkennen we het probleem en wat je wilt bereiken. Op basis daarvan stellen we een plan op. Meestal bestaat een volledige therapie uit tien à vijftien sessies van vijftig minuten. In het begin van de therapie zijn de sessies wekelijks of tweewekelijks. Naarmate de behandeling vordert, kan er meer tijd verlopen tussen de sessies.